Raftanje na Soči
Športne aktivnosti

Raftanje na Soči nepozabno doživetje

Vsak posameznik si želi popestriti svoj dan in ga maksimalno izkoristiti. Zato so adrenalinske stvari odlične, saj nam dan polepšajo in nam ga vtisnejo za vedno v spomin. Poznamo več vrst adrenalinskih doživetij, eno izmed njih je tudi raftanje na Soči, katero nam zagotavlja eno nepozabnih izkušenj in dan poln adrenalina.

Prvi napihljivi čolni so prečudovite brzice Soče preizkusili že nekje v devetdesetih letih in od takrat se je glas o temu razširil in šport se je začel razvijati. Tako je danes raftanje na Soči najbolj obiskana aktivnost v Bovcu in dolini Soče. Postalo je tako zelo popularno, da je med glavno sezono na reki večkrat tudi gneča, a ta ne omejuje prav nobenega.

Doživetje brzic ene najlepših rek na svetu, torej Soče, pomeni zagotovo nepozabno izkušnjo in predstavlja nekaj, kar mora vsak doživeti. Izlet traja približno 3 ure oziroma 5 ur, če se odločimo za poldnevni rafting izlet.

Kajak Bovec nariše nasmeh na obraz

Vsi si želimo nekakšne popestritve, sploh, ko se odločamo za kakšne športne aktivnosti. Želimo si nekakšne nepozabne izkušnje, ki jo bomo želeli večkrat ponoviti. Ena takih dejavnosti, ki je adrenalinske narave in zagotavlja zabavo je vožnja s kajakom.

Kajak Bovec omogoča premagovanje brzic, od tistih, ki so namenjene za začetnike, pa vse do tistih za prave profesionalce. Reka Soča spada pod eno najbolj priljubljenih kajakaških destinacij v Evropi. Tako nas spust s kajakom po njej navdaja s prav posebnimi občutki doživljanja narave.

Kajak Bovec ni samo adrenalinsko naravnana destinacija, ampak nam omogoča prav zares čarobne poglede v naravo in nas prijetno sprošča. V vročih poletnih dneh zagotavlja odlično ohladitev, v deževnih dneh pa zaradi neverjetne zabave, kar pozabimo na slabo vreme in se prepuščamo užitkom, ki so zares nepozabljivi.

Vsem začetnikom pa pomaga njihovo izkušeno osebje in nas učijo vožnje kajaka.

Back To Top