Karcher sesalec za pepel
Splošno

Karcher sesalec za pepel za vsestranko uporabo

Karcher sesalec za pepel lahko uporabimo marsikje v svojem stanovanju ali hiši. Prvotno je namenjen sesanju pepela iz kurilne peči, kamina ali žara. Pepel lahko posesamo tudi, ko je ta še vedno topel. Sesalec za pepel lahko uporabljamo tudi za čiščenje ostalih odpadkov. Posesamo lahko tudi odpadle delce drvi ali peletov, ki se naberejo pri peči ali kamimu.

Karcher sesalec za pepel bo posesal tudi trdovraten prah, ki nastane ob prenovi stanovanja ali pri beljenju naših sten. Temeljito in brez težav bomo posesali še tako majhne prašne delce, ki se bodo nabrali na našem pohištvu in na površinah.

Karcher sesalec za pepel zelo pogosto uporabljajo tudi v različnih delavnicah, kjer hitro in učinkovito posesa različne plastične ali kovinske delce, ki se naberejo na tleh. Karcher sesalec za pepel lahko kupimo v različnih trgovinah in tudi na spletu.

Visokotlačni čistilci so hitri in praktični

Visokotlačni čistilci zelo hitro počistijo vso umazanijo, ki se je nabirala dlje časa na naših površinah. Ko moramo prostor pripraviti v hitrem času, lahko brez težav uporabimo visokotlačni čistilec. Ta nam bo temeljito počistil vse trdovratne nečistoče. Naš avtomobil nam bo hvaležen, če ga bomo očistili z visokotlačnim čistilcem, saj bomo v hitrem času dosegli izjemne rezultate. Ostanki blata, ki so zelo trdovratni bodo hitro izginili iz naše terase ali ploščic.

Visokotlačni čistilci so za vsakogar, ki bi rad sam vzdrževal lep in čist dom. S pomočjo visokotlačnega čistilca bomo očistili tudi avtodom ali prikolico, ki smo jo pripeljali z morja. Odličen je za različne ograje, balkone in poti okrog hiše. Stopnice bomo hitro in enostavno počistili brez predhodnega pometanja in tudi hišna fasada bo postala kot nova.

Visokotlačni čistilci so primerni tudi za čiščenje vrtnega orodja in ostalih pripomočkov za hišo. Na trgu obstajajo različni modeli, ki imajo različne značilnosti in moč. Vsakdo si lahko najde idealnega zase.

Back To Top