Plagron
Splošno

Plagron je idealen izdelek za vaš vrt

Plagron je kvaliteten in prvovrsten paket zemlje, ki je narejen iz različnih vrst šote. Vsako leto moramo spomladi zamenjati našo zemljo na vrtu. Rastline potrebujejo za zagon veliko hranilnih snovi, ki jih prinesemo z dodatkom nove, kvalitetne zemlje. Če želim, da bo naš vrt zelo hitro zaživel in zacvetel, moramo poskrbeti za dobro zemljo, ki nas ne bo razočarala.

Zemeljska mešanica Plagron vsebuje ogromno različnih vlaken in perlita. Obogatena je s kisikom in ima dodanih zelo malo dodatnih hranil. Primerna je za začentno gnojenje malih rastlin, ki so v prvi fazi svoje rasti. Plagron uporabljajo ga tudi tisti, ki radi, takoj ko zasadijo vrt, pognojijo svoje rastline.

Plagron lahko uporabimo na naših gredicah, na grobovih, pri lončnicah in tudi pri sobnih rastlinah. Idealen je za vse vrste rastlin in zagotovil vam bo boljše in hitrejšo rast. Dodano ima gnojilo, ki rastline gnoji skoze celoten proces rasti.

Časovno stikalo lahko namestite v vsako vtičnico

Časovno stikalo je izjemen pripomoček za vse, ki radi nadzirate napajanje električnih naprav. Moderna časovna stikala so opremljena s preglednim zaslonom, kjer se nam izpisujejo želeni podatki. To je idealen izdelek za december, ko imamo v hiši ali zunaj nje novoletne lučke. S časovnim stikalom lahko prižgemo lučke takrat, ko želimo, da so prižgane in tudi ugasnile se bodo pravočasno. Tako ne bomo v skrbeh glede prevelike porabe elektrike.

Časovno stikalo nam bo prav prišlo tudi, če bi radi z električnim kaloriferjem pogreli naše stanovanje preden vstanemo ali preden pridemo domov. Stikalo bo poskrbelo za samodejni vklop in izklop naprave. Mi pa bomo brezskrbno uživali v toplem stanovanju.

Časovno stikalo je zelo enostavno za uporabo. Navadno ima več različnih programov in tudi možnost ročnega priklopa. Različna časovna stikala imajo različne možnosti pri številu dnevnih vklopov in so različnih barv. Največkrat pa izberemo belo, ki se lepo ujame z vsem.

Back To Top