nalepke
Splošno

Nalepke lahko natisnemo s posebnimi tiskalniki

Včasih smo nalepke tiskali kar na običajnih tiskalnikih. Delo je bilo oblikovno zahtevno, predvsem pa zamudno. Tudi kvaliteta tiska ni bila ravno najboljša, saj tovrstni tiskalniki niso bili namenjeni kvalitetnemu barvnemu tiskanju nalepk. Ravno nasprotno pa je s tiskalniki za nalepke. Le ti se že na prvi pogled razlikujejo od običajnih tiskalnikov.

Tiskalniki za nalepke so posebni tiskalniki, ki so namenjeni izključno tiskanju nalepk. Zato je njihovo delovanje zasnovano na takšen način, da omogočajo najbolj kakovosten tisk nalepk. Tovrstni tiskalniki natisnejo nalepke različnih oblik in dimenzij. Odlikuje jih visoka barvna ločljivost, kar pomeni, da so slike na nalepkah zelo kvalitetno natisnjene. Barva na nalepkah ne zbledi. Glede na potrebe, lahko s tiskalniki za nalepke natisnemo vodoodporne in UV obstojne nalepke. Le te so najpogosteje v uporabi na kozmetičnih izdelkih, ki prihajajo v stik z vodo, ali na zdravilih, kjer je zelo pomembno, da se informacije na nalepkah ne zbrišejo.

Afinia printer vam omogoča kvalitetno tiskanje po izjemno ugodnih cenah

Blagovna znamka Afinia v svoji ponudbi ponuja različne tiskalnike nalepk. Skupna značilnost vsem skupaj je ta, da vsak Afinia printer omogoča izredno hitro tiskanje nalepk, pri čemer ne trpi sama kvaliteta tiska. To pomeni, da je zadnja nalepka v seriji, natisnjena identično kot prva nalepka, ki je bila natisnjena. Visoka ločljivost barv omogoča izredno lepo oblikovane nalepke, ki tudi vizualno polepšajo izdelke.

Tiskalniki Afinia se med seboj razlikujejo predvsem po velikosti in njihovi namembnosti. Za domačo uporabo si lahko umislimo Afinia printer za domačo uporabo. V podjetjih, kjer je potreba po tiskanju nalepk velik, vam priporočamo večji in zmogljivejši tiskalnik. V tem primeru je Afinia printer obvezna oprema v procesu proizvodnje. Proizvodnjo bistveno olajša in jo hkrati tudi pospeši. In kar je najbolj pomembno za vsakega podjetnika, Afinia printer vam natisne nalepke po izjemno ugodnih cenah.

Back To Top