Čiščenje s suhim ledom
Splošno

Kaj ponuja Karcher zahtevnejšim uporabnikom?

Znamka Karcher je nedvomno dobro znana tako običajnim gospodinjskim uporabnikom kot tudi profesionalcem, ki se redno srečujejo s projekti čiščenja. Gre namreč za priznanega proizvajalca naprav in pripomočkov za čiščenje – posebej znani so njihovi visokotlačni čistilci, a tudi mnogi drugi pripomočki so nadvse prepričljivi v svoji vlogi. Najbolj navdušeni pa bodo nad odlikami tega proizvajalca zahtevnejši uporabniki, ki imajo pri čiščenju posebne potrebe.

Ponudba naprav in pripomočkov za čiščenje

Najprej je treba izpostaviti nadvse bogato ponudbo naprav za profesionalno čiščenje. Poleg visokotlačnih čistilcev so tu naprave za parno čiščenje, čistilci oken, pometalci, pa tudi naprave za čiščenje s suhim ledom in drugi izjemno učinkoviti pripomočki, ki olajšajo delo profesionalnih čistilcev. Še posebej specializirane naprave so nadvse cenjene – čiščenje s suhim ledom na primer zahteva posebne naprave, ki jih je težko dobiti v primerni kakovosti za učinkovito profesionalno čiščenje. Karcher pa poenostavi tudi čiščenje s suhim ledom, kot tudi mnoge druge opravke pri zahtevnem čiščenju, saj ponuja res pestro zbirko naprednih naprav in pripomočkov.

Karcher servis

Še ena neprecenljiva odlika za vse profesionalne uporabnike izdelkov Karcher pa je zanesljiv servis z ugodnimi pogoji vzdrževanja in popravil. Ker gre za precej drage in kompleksne naprave, ki so vsak dan znova izpostavljene zahtevnim obremenitvam in dolgotrajnemu delovanju, jih je treba redno vzdrževati in po potrebi servisirati. Karcher servis je v takšnih primerih ključnega pomena za zagotavljanje odličnega delovanja naprav na dolgi rok, takšna skrb pa pomeni tudi daljšo življenjsko dobo izdelkov. Poslovni uporabniki bodo verjetno s pooblaščenimi serviserji sklenili vzdrževalno pogodbo in koristili številne ugodne pogoje, ki jih uveljavljeni proizvajalec ponuja svojim strankam na tem področju.

Seveda je Karcher servis izjemno pomemben tudi v primeru, da pride do kakšnih okvar ali poškodb, saj je treba pogosto hitro in učinkovito ukrepati, če želimo čim prej nadaljevati z delom.

Back To Top