Vrtna kosilnica
Splošno

Vrtna kosilnica na akumulator

Vrtna kosilnica je izredno uporaben hišni pripomoček. Vsakdo, ki živi v hiši in ima večo ali manjšo zelenico, bo moral večkrat na leto kositi. Da si bo delo olajšal, bo kupil dobro in zmogljivo vrtno kosilnico, ki mu bo služila več let. Tiste vrtne kosilnice, ki so dobro narejene in imajo preverjenega izdelovalca, bodo imele tudi dolgo življenjsko dobo in nas ne bodo pustile na cedilu.

Vrtna kosilnica lahko deluje na akumulator, ki se izredno hitro napolni. S polnim akumulatorjem lahko deluje tudi več ur. Če ne želimo imeti akumulatorske kosilnice, se bomo najverjetneje odločili za motorno kosilnico, ki navadno deluje na bencin. Vse motorne kosilnice so izredno zmogljive in imajo navadno pogon na zadnjih dveh kolesih.

Vrtna kosilnica ki pri delu ne potrebuje človeka, pa je robotska kosilnica. To je trenutno najbolj moderna in aktualna kosilnica, saj sama pokosi travo. Upravljamo jo lahko tudi preko pametnega telefona, na katerega smo si naložili aplikacijo za upravljanje.

Husqvarna Automower 105 nam prihrani čas

Husqvarna Automower 105 je robotska kosilnica, ki nam bo prihranila ogromno časa, saj bo sama pokosila našo trato. Vgrajen ima sistem za precizno in natančno rezanje trave, ki bo po uporabi kosilnice lepša in bolj zdrava.

Husqvarna Automower 105 deluje tako, da pred prvo uporabo namestimo žico, do katere lahko kosi. Tako jo bomo brezskrbno pustili delovati tudi takrat, ko ne bomo poleg, saj bomo vedeli, da nam ne bo pobegnila. Zahvaljujoč njeni tihosti, ne bomo motili sosedov in bomo lahko kosili kadarkoli si bomo želeli.

Husqvarna Automower 105 je dražja od navadne kosilnice, vendar je tudi izjemno moderna in priročna. Pospravimo jo lahko kakorkoli, tudi v omaro. Nikjer nam ne bo vzela veliko prostora. Njena prednost je tudi ta, da je lahko brez težav vodimo naokrog, saj jo enostavno pospravimo v avtomobil.

Back To Top