Iveco deli
Splošno

Kateri Iveco bus izbrati?

Med uporabniki gospodarskih vozil znamka Iveco uživa posebno zaupanje, pravzaprav za mnoge zadovoljne uporabnike predstavlja že samoumevno izbiro. In prav je tako, saj gre za zaupanja vrednega proizvajalca, ki se izkaže tako s kakovostjo svojih vozil kot z bogato spremljevalno ponudbo, na voljo je recimo servis in Iveco deli, ki navdušuje uporabnike ves čas uporabe njihovih vozil.

Posebej privlačna je ponudba manjših avtobusov za opravljanje regionalnih in izrednih prevozov. Na tem področju imamo dve prepričljivi možnosti.

Iveco Daily

Kompakten, a zmogljiv in privlačen Iveco bus po imenu Daily je priljubljena izbira za uporabnike, ki niso posebej zahtevni glede kapacitete, bi pa radi koristili druge prednosti zanesljive znamke. Daily ponuja dovolj prostora za okoli 20 potnikov, odvisno od izvedbe – v novejših podaljšanih različicah je 23 sedežev. Ravno tu pa se izkaže ena izmed prednosti, ki jih ima ta bus, to je prilagodljivost. Tako sedeži kot razni drugi Iveco deli lahko potniško kabino močno preuredijo, prav tako je možno izbirati med različnimi izvedbami vrat in oken. Možnosti so praktično neomejene, že pri izbiri osnovnih specifikacij vozila, še bolj pa pri funkcionalnih in vizualnih prilagoditvah vozila. Vse z namenom, da bi potnikom in uporabnikom zagotovili kar najboljšo izkušnjo!

Iveco Feniksbus

Še en priljubljen Iveco bus je Feniksbus, ki je soroden modelu Daily, a ponuja še nekaj več kapacitete in dodaten luksuz. Tudi v tem primeru je možno vozilo do potankosti prilagoditi, kar omogočajo razni Iveco deli ter osnovne možnosti ob nakupu busa. Feniksbus se lahko že kosa z večjimi avtobusi, saj ponuja dovolj prostora za 33 sedežev, ki za nameček omogočajo tudi posebno udobje. Seveda se lahko odločimo za kak sedež manj ter dodamo kakšno drugo funkcionalnost ali pa le več prostora za udobje. Ta Iveco bus bo navdušil tiste, ki bi radi v celoti izkoristili potencial kakovostnega mini busa.

Back To Top