Zetor rezervni deli
Splošno

Zanesljiva oprema za delo okoli hiše

Pri urejanju domačega dvorišča in okolice uporabljamo različne naprave, ki jim zaupamo zahtevna opravila. Ravno zato morajo biti te vedno pripravljene na delo. Zanašamo se na priznane znamke in uveljavljene modele. Nekatere posebej priljubljene pripomočke je vsekakor pametno izpostaviti.

BCS kosilnica

Le kdo ne pozna priljubljenih kosilnic z oznako BCS? Še bolj kot po svojem imenu oziroma znamki so te kosilnice znane po značilni obliki in prepoznavni modri barvi. Najbolj pa gotovo navdušujejo s svojo vsestransko funkcionalnostjo, ki se izkaže za idealno pri urejanju okolice doma. BCS kosilnica seveda služi košenju zelenice, pri tem pa se lahko spopade z zelo raznolikimi izzivi. Gre za eno izmed najbolj priljubljenih opcij pri košenju strmega in zahtevnega terena, poleg tega te kosilnice slovijo po vzdržljivosti – brez skrbi lahko zapeljemo tudi med grmičevje ali preko grbin.

Seveda BCS kosilnica ni neuničljiva, ravno pri tem pa se izkaže še ena dobrodošla odlika. Te kosilnice je relativno lahko vzdrževati, pa tudi popravila niso zahtevna. Pogosto je dovolj, da kak kos enostavno zamenjamo, in že je naprava spet pripravljena za delo.

Traktor Zetor

Še ena izmed priljubljenih znamk med domačimi uporabniki je Zetor. Rezervni deli za traktorje te znamke so prav zaradi široke popularnosti še vedno na voljo tudi za starejše modele, že s tem pa se izkaže ena izmed prednosti te znamke. Gre za vsestranske in vzdržljive traktorje, na katere se lahko zanesemo. V primeru težav za rešitev poskrbijo Zetor rezervni deli, ki bistveno podaljšajo življenjsko dobo traktorja. Takšno vozilo bo prišlo pri delu okoli hiše še kako prav, najbolj pa ga bodo seveda znali izkoristiti zahtevnejši uporabniki, ki se ukvarjajo tudi z delom na njivi ali v gozdu. Na voljo so različni modeli, poleg tega Zetor rezervni deli omogočajo tudi nekatere prilagoditve. V vsakem primeru gre za zaupanja vreden traktor, ki bo odlično izpolnil svojo nalogo.

Back To Top