Servis hladilnih naprav
Splošno

Klimatske naprave priznanih znamk

Kaj si lahko obetamo od priznanih znamk na področju klimatskih naprav? Gotovo so to kakovostni klimatski sistemi, ki bodo zadostili tudi potrebam zahtevnejših uporabnikov. Ravno zato se splača pobrskati po višjem kakovostnem razredu izdelkov, ki jih ponujajo priznani proizvajalci.

Klimatske naprave Waeco so recimo ena možna izbira za tiste, ki pri zagotavljanju udobnega okolja v potniški kabini vozila ne mislijo sprejemati kompromisov. Gre za priznanega proizvajalca, ki je leta 2007 postal del uveljavljene skupine Dometic. V ponudbi imajo predvsem klimatske naprave višjega ranga, nastopajo pa tudi v segmentu kompresorskih hladilnikov. Morda gre kot zanimivost omeniti še to, da začetki skupine Dometic segajo v prva leta 20. stoletja, ko so na Švedskem izumili prvi hladilnik. Pričakujemo torej lahko kakovostne izdelke z odličnimi zmogljivostmi, in na tem področju nas Waeco gotovo ne bo razočaral. Posebej prepričljiva je ponudba naprednih klimatskih naprav, recimo spalnih klima naprav za tovornjake, ki lahko obratujejo tudi takrat, ko vozilo ne deluje.

Priznane znamke imajo še druge prepričljive prednosti. Ker je za dobrobit naprav in dolgo življenjsko dobo ključnega pomena servis hladilnih naprav, je dobro najti tisto znamko, ki ponuja kar najboljše pogoje glede servisiranja. Najboljše možnosti najdemo prav pri znamkah, kot je Waeco. Pričakujemo lahko razpoložljivost pooblaščenih serviserjev in široko ponudbo storitev ter kakovostnih rezervnih delov. Servis hladilnih naprav se mora opravljati dokaj pogosto, če želimo ohraniti vrhunsko formo klime – predvsem pred poletno sezono se je treba prepričati, da je klima pripravljena na uporabo in nas ne bo pustila na cedilu ravno sredi dolge poti v vročih poletnih dneh. Servis hladilnih naprav zajema tudi polnjenje klime, seveda pa lahko koristimo še mnoge druge pogoste in manj pogoste storitve. Omeniti gre še montažo, seveda pa pri serviserjih pogosto najdemo tudi možnost nakupa oziroma dobave klimatskih naprav in drugih hladilnih sistemov za vozila.

Back To Top