Skok s padalom v tandemu
Športne aktivnosti

Skok s padalom v tandemu je odlično valentinovo darilo

Skok s padalom v tandemu je odlično darilo, ki ga lahko svojemu partnerju ali partnerici podarimo za valentinovo ali ob obletnici. Na takšen način se bomo s svojo boljše polovico še bolj zbližali, saj bomo skupaj premagali strah in skočili iz višine, ki se je večina ljudi boji. Med skokom nas bodo lahko tudi snemali ali slikali in tako bo naša izkušnja postala nepozabna.

Skok s padalom v tandemu poteka skupaj z izkušenim inštruktorjem, ki nas vodi skozi celoten proces skoka. Pred skokom nas inštruktor pripravi in nam poda vse ustrezne napotke. Pri poletu z letalom nas inštruktor vzpodbuja in nas psihično pripravi na skok. Med skokom pa poskrbi, da se počutimo varne in nas pri pristajanju usmerja tako, da brez težav in poškodb pristanemo na trdnih tleh.

Skok s padalom v tandemu poteka po celotni Sloveniji, kjer imamo na voljo različna športna društva, ki organizirajo varne skoke s padalom. Cena skoka je dokaj visoka vendar vključuje vse kar potrebujemo za varen in odličen skok.

Soteskanje Soča je pogost vpis v internetni brskalnik

Soteskanje Soča je aktivnost, ki nam jo ponuja izjemna narava v objemu reke Soče. Reka Soča je pri oblikovanju svoje struge oblikovala veliko poti, po kateri se lahko spuščamo na različne načine. Pri soteskanju je pomembno to, da ne potrebujemo nobenega predznanja, saj nas skozi celotno pot vodi inštruktor, ki nas usmerja in nam pokaže kaj moramo na določenem delu narediti.

Soteskanje Soča bomo v internet vpisali tudi takrat, ko si bomo želeli prebrati več koristnih informacij o tem, kaj lahko pričakujemo med samo izkušnjo soteskanja. Navadno nas na začetek spustov odpeljejo s kombijem. Pred spusti se pripravimo, oblečemo in zavarujemo glavo s čelado. Ta nas brani pred možnimi udarci in poškodbami. Cena soteskanja je visoka, vendar vključuje vso potrebno opremo, vodenje in prevoz.

Back To Top