Stihl MS
Splošno

Vse za suvereno obdelavo posestva

Pri obdelavi večjega posestva pridejo v poštev le tisti pripomočki, ki delo res olajšajo in pohitrijo. Če ne izberemo dovolj zanesljivih in zmogljivih naprav, se lahko hitro zgodi, da bomo imeli z opremo več dela in skrbi kot s samim delom. Ravno zato pridejo v poštev le kakovostni izdelki priznanih proizvajalcev, na tem področju seveda izstopata znamki Husqvarna in Stihl.

Husqvarna ponuja odlične kosilnice, ki v mnogih primerih sploh ne poznajo prave konkurence. Predvsem med robotskimi kosilnicami to še kako velja. Husqvarna Automower 420 je na primer vrhunska robotska kosilnica, ki bo navdušila tudi najzahtevnejše uporabnike. Ta kosilnica vsekakor pripomore k suvereni obdelavi posestva in zagotovi vrhunske rezultate dela. Predvsem pa je kosilnica Husqvarna Automower 420 pisana na kožo tistim, ki bi radi svoje delo kar se da poenostavili – deluje namreč kar sama, saj ima vgrajen zelo napreden sistem avtomatskega upravljanja. Urediti bo treba le nekaj nastavitev pred začetkom, nato pa delo v celoti prevzame učinkovit pogon s pametnim sistemom upravljanja. Husqvarna Automower 420 je odličen primer napredne opreme, s katero Husqvarna olajša delo zahtevnim uporabnikom pri obdelavi posestva.

Stihl je prepričljiv predvsem na področju motornih žag. V vseh cenovnih razredih najdemo odlične modele, najbolj privlačne pa so žage v srednjem cenovnem razredu. Dober primer je Stihl MS 261, ki je vsestranska motorna žaga za vse mogoče potrebe. Stihl MS 261 poskrbi za vsa opravila tudi na večjem posestvu. S svojo zmogljivostjo in predvsem z učinkovitim in varčnim delovanjem navduši zahtevnejše uporabnike, zato ni čudno, da na ta model prisegajo tudi mnogi profesionalni gozdarji. Za domačo uporabo bo Stihl MS 261 morda nekoliko predrag, čeprav bo omogočil zelo uspešno delo tistim, ki imajo okoli domače hiše veliko dela z drevjem in lesom. Ponuja pa Stihl seveda še bogato zbirko drugih naprav, ki bolje ustrezajo tej nalogi.

Back To Top