Zobne luske z leti ne potemnijo
Splošno

Zobne luske z leti ne potemnijo

Zobne luske so odličen način, da si polepšamo ustno votlino, ki jo s pomočjo vrhunsko izdelanih keramičnih lusk lahko brez težav, naredimo tako lepo, kot jo imajo filmske zvezde. Zobne luske morajo biti narejene iz najboljših materialov. Le tako bodo bile varne za naše zobe. Vedno preden se odločimo za namestitev zobnih lusk, moramo preveriti ime in renome proizvajalca, kajti njegova strokovnost je ključ do kvalitetno izdelanih zobnih prevlek. 

Zobne luske nimajo le estetskega pomena. Naš zob namreč tudi ojačajo ter ga ščitijo. Delovale bodo enako dobro kot zobje sami ter nam ne bodo povzročale nobenih težav. Osebje, ki nam bo opravljalo poseg, nam bo zob natančno obrusilo ter nam s pomočjo lepilnih materialov nanj prilepilo keramično lusko. 

Zobne luske nimajo velikokrat uporabijo zaradi ponesrečenega dela ortodontov, ki niso dobro poravnali zob. Veliko ljudi se namreč spopada z prevelikimi vmesnimi prostori, ki so estetsko zelo moteči. Kljub večletnemu nošenju zobnega aparata, ima veliko posameznikov zobne razmake, ki jih s pomočjo zobnih lusk lahko enostavno zakrijemo. 

All on 4 nam povrne zobe

All on 4 je revolucionarna metoda, ki človeku hitro povrne sijoč nasmeh. Kadar posameznik izgubi vse svoje zobe, se to pozna na veliko različnih stvareh. Uplahnejo na lica, kar nas naredi postarane ter nezdrave. Spremeni se nam videz in tako se ne počutimo več dobro, da bi lahko sproščeno uživali s prijatelji. Vsi ki so pripravljeni na namestitev fiksne zobne protetike, se morajo odločiti za metodo all on 4, ki je priznana povsod po svetu. 

All on 4 lahko vstavimo tudi tistim, ki imajo težave zaradi sinusov. Prisotnost sinusov nam namreč onemogoča implantacijo. V takšnih primerih nam kirurg naredi tako imenovani »sinus lift«. To je poseg s katerim nam dvignejo dno sinusa in naredijo novo kost, tam kjer želijo namestiti implantate.

Back To Top