Prešite odeje 200x220 za kampiranje
Splošno

Prešite odeje 200×220 za kampiranje

Prešite odeje 200×200 so idealne za kampiranje v naravi. Veliko družin se v poletnem času odpravi na počitnice s šotorom. Oprema za kampiranje je v zadnjih letih postala zelo dobra in tako lahko jo lahko primerjamo z vsakim dobro opremljenim apartmajem. Ljudje obožujejo stik z naravo in zato se ponudba kampov tudi v Sloveniji vsako leto povečuje. 

Prešite odeje 200×200 bomo s seboj na kampiranje vzeli, da nas ponoči ne bo zeblo. Prednost prešitih odej je ta, da jo lahko uporabimo na različne načine. Uporabna je kot odeja, pregrinjalo, podloga ter vzglavnik. Nekatere prešite odeje imajo tudi uporaben žepek v katerega odejo lahko pospravimo in tako dobimo izredno mehko in priročno blazino. 

Prešite odeje 200×200, ki jih bomo s seboj odnesli na kampiranje, bomo lahko po uporabi oprali v pralnem stroju, saj so vse pralne na 60 stopinjah. Tako bomo iz njih izprali vso umazanijo ter jo pospravil do ponovne uporabe. 

Posteljnina 220×200 za napihljivo ležišče

Posteljnina 220×200 je idealna za napihljivo ležišče, ki ga s seboj odnesemo na kampiranje. Z dobrim napihljivim ležiščem si lahko pričaramo v šotoru pravo udobje spalnice. Včasih smo na morju slabo spali, saj se star blazine niso dobro prilegale našemu hrbtu, pole tega pa smo čutili vsak kamenček, ki je bil pod nami. 

Posteljnina 220×200 je idealna tudi zato, ker jo bomo hitro namestili ter po uporabi hitro pospravili. V velikih šotorih bomo lahko namestili tudi dve ležišči, zato bomo morali kupiti za vsako ležišče svojo posteljnino. Uživanje ob tihem zgodnjem jutru bo, ko bomo sveži vsali v nov dan, nepozabno. Brez bolečin v hrbtu se bomo lahko sprehodili do morja ali do jezera in spili jutranjo kavo. 

Posteljnina 220×200 je na voljo pri spletnih ponudnikih, ki se zavedajo, da je spanec ključen za zdravo življenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top