Brez tveganja pri obdelovanju domačega posestva
Splošno

Brez tveganja pri obdelovanju domačega posestva

Pri obdelavi zelenih površin okoli hiše si ne moremo privoščiti kompromisov – ko je čas za delo, se je treba povsem posvetiti vsakemu posameznemu opravilu in ga dokončati v celoti. Pri tem lahko pride do velikih sitnosti in nepotrebnih zamud, če se kaj pripeti opremi, ki jo uporabljamo za delo. Že v izhodišču je torej pomembno, da izberemo zanesljive in kakovostne naprave, ki nas ne bodo pustile na cedilu. Prav tako pomembno pa je, da za opremo dobro skrbimo in jo po potrebi tudi popravimo.

Nepogrešljiv pripomoček za vsakega domačega mojstra je BCS kosilnica, ki se odlično obnese pri košnji zahtevnega terena. Uporabna je že za vzdrževanje zelenice okoli hiše, še veliko bolj pa pride v poštev pri košnji na strmih bregovih in drugem razgibanem terenu. BCS kosilnica slovi prav po svoji vzdržljivosti in zanesljivosti, zato jo gotovo lahko omenimo med opremo, na katero se lahko povsem zanesemo. Čeprav ni povsem gotovo, da bo BCS kosilnica zahtevno delo opravila brez vsakršne nezgode, bo možno kakršnekoli poškodbe ali okvare hitro popraviti oziroma odpraviti – če imamo pri roki nekaj rezervnih delov in seveda dovolj znanja, lahko vse potrebno opravimo kar na terenu!

Še bolj pomembni so rezervni deli za traktorje, če za obdelavo površin uporabljamo ta vozila. Ker se na traktorje še toliko bolj zanašamo in brez njih ne moremo opraviti praktično nobenega opravila na kmetiji, je treba imeti vedno na zalogi dele, ki se pogosto pokvarijo, zlomijo ali pa obrabijo. Rezervni deli za traktorje omogočajo hitro in učinkovito popravilo v domači delavnici, v nekaterih primerih kar na terenu, včasih pa bo treba traktor vseeno peljati do profesionalnega serviserja. Tam najdemo na zalogi vse potrebne kose, na voljo pa so seveda tudi storitve, ki zagotavljajo, da bodo rezervni deli za traktorje zares podaljšali uporabno življenjsko dobo vozila in omogočili nemoteno nadaljevanje dela. 

Back To Top