Vrhunska postrežba upravičuje svojo ceno
Splošno

Vrhunska postrežba upravičuje svojo ceno

Vrhunska hrana je zelo cenjena, zato ni čudno, da uspešno poslujejo tudi restavracije, ki imajo v svoji ponudbi zgolj pregrešno drage specialitete. Navadni smrtniki si takšnih obrokov ne privoščimo vsak dan, gotovo pa se radi vsaj občasno predajamo vrhunski hrani in brezhibni postrežbi. Ni nujno, da v zavetju prestižne restavracije, prav tako lahko odlično izkušnjo pogostitve pričara catering, ki je priljubljena rešitev za postrežbo hrane pri najrazličnejših dogodkih. Seveda je veliko odvisno od tega, za kakšen dogodek pravzaprav gre, a od izkušenih in uveljavljenih gostincev, ki ponujajo postrežbo na poljubni lokaciji, lahko veliko pričakujemo.

Cena cateringa na osebo

Cena se običajno postavi na osebo, tako da smo pri organizaciji dogodka kar se da neomejeni glede števila udeležencev. Seveda moramo že ob prvi poizvedbi opredeliti okvirno število ljudi, saj se ponudba za catering oblikuje na podlagi raznih dejavnikov. Končna cena se običajno poda na osebo, tako da ni težav, tudi če v zadnjem trenutku pride do kakšnih sprememb glede udeležbe. V praksi je cena cateringa na osebo povsem odvisna od tega, za kakšne jedi se odločimo ter katere dodatne storitve še pričakujemo.

Tako je lahko cena cateringa na osebo zelo različna, od nekaj evrov za sladke in slane prigrizke ter ponudbo pijač, do 80 evrov ali več za celotno pogostitev iz več hodov. Prav tako lahko catering vključuje razne dodatne storitve, na primer postrežbo ali celo pripravo hrane na sami lokaciji, odprti bar, najem opreme, pospravljanje in podobno. Vsekakor se je treba o tem pravočasno pozanimati, saj vsak ponudnik storitev izvaja nekoliko po svoje, tako da se ne moremo zanašati na neke splošne standarde.

Običajno je ponudba dokaj prilagodljiva, tako da se lahko spreminja tudi cena cateringa na osebo. Izbiramo lahko med različnimi meniji ali pa kar sami oblikujemo zbirko jedi, prav tako se lahko seveda odločamo med dodatnimi storitvami.

Back To Top