Najbolj priljubljeni vsestranski prenosniki
Splošno

Najbolj priljubljeni vsestranski prenosniki

Najbolj priljubljeni vsestranski prenosniki s svojimi odlikami pokrivajo želje in potrebe širokega spektra kupcev oziroma uporabnikov. Nič čudnega torej, da so se v tem segmentu uveljavile nekatere znamke, ki imajo zelo velik tržni delež in s svojo ponudbo navdušujejo prav vsakdanje uporabnike, ki potrebujejo vsestranski računalnik. Pravo napravo gre torej iskati pri znamkah, ki v tem segmentu uživajo največ zaupanja.

Lenovo

Znamka Lenovo je vsekakor dobra izbira, saj gre za proizvajalca z največjim tržnim deležem. Predvsem pa Lenovo slovi po privlačni ponudbi vsestranskih prenosnikov. Ti so zbrani v seriji Lenovo IdeaPad, ki je zelo raznolika in skriva nekaj za vsakogar. Sicer Lenovo IdeaPad ni edina izbira pri tej znamki, je pa v njej dobro zastopana ponudba za povprečne uporabnike.

Na voljo so raznoliki prenosniki, od malih kompaktnih prenosnikov za uporabo na poti do večjih in zmogljivejših naprav, ki lahko nadomestijo domači stacionarni računalnik. Serija Lenovo IdeaPad ponuja nekaj za vsakogar, v vsakem primeru pa gre pričakovati tudi specifične odlike te znamke – s temi je proizvajalec priljubljen tudi med zahtevnejšimi kupci.

ASUS

ASUS prenosniki gotovo predstavljajo dostojno konkurenco računalnikom znamke Lenovo, čeprav ta proizvajalec ne dosega primerljivega tržnega deleža. Ker pa ASUS prenosniki slovijo predvsem po odličnem razmerju med ceno in zmogljivostjo, so priljubljena izbira manj zahtevnih vsakdanjih uporabnikov, ki želijo za svoj denar dobiti kar največ. Te naprave namreč v svojem cenovnem razredu izstopajo s presenetljivo zmogljivostjo, tako da je možno za ugodno ceno najti zelo prepričljive modele. A na drugi strani izstopajo ASUS prenosniki tudi v višjem kakovostnem razredu, predvsem med igričarskimi prenosniki, tako da njihovih odlik zares ne moremo posploševati.

ASUS prenosniki so priljubljena izbira zaradi ugodne cene, a pri dolgoročni uporabi se bodo izkazali tudi z drugimi odlikami. Ravno zato jih moramo omeniti med priljubljenimi vsestranskimi prenosniki, ki so primerni za mnoge običajne uporabnike.

Back To Top