Husqvarna za profesionalce
Splošno

Husqvarna za profesionalce

Profesionalni uporabniki vrtne in gozdarske opreme imajo podobne potrebe kot bistveno manj zahtevni uporabniki, ki to opremo uporabljajo za urejanje okolice svojega doma, a hkrati bolj cenijo nekatere specifične prednosti, zaradi katerih se zanašajo na naprave priznanih znamk. Čeprav bi lahko neko delo opravila praktično vsaka motorna žaga, bodo profesionalci recimo izbrali vsestransko motorno žago Husqvarna 560, ki se pri dolgoročni uporabi izkaže s širokim spektrom prednosti. Ne gre za to, da smo za primer vzeli izjemno prepričljiv model vsestranske žage, temveč za zanesljiv izdelek priznane znamke, ki za svoje uporabnike odlično poskrbi.

Podpora in servis

Husqvarna 560 je že v izhodišču odlična motorna žaga in bo ponudila zanesljivo delovanje skozi dolgo življenjsko dobo. A profesionalni gozdarji se na ta model zanašajo tudi zato, ker gre za priznanega proizvajalca, ki jim zagotavlja široko podporo pri uporabi njihovih izdelkov. Posebej ugodni so servisni pogoji, ki zagotovijo, da bo možno vse izdelke vzdrževati in servisirati, tako pa kar se da dolgo uporabljati. Na voljo so rezervni deli Husqvarna, ki jih lahko uporabimo za uspešno popravilo in podaljšanje življenjske dobe močno obremenjenih izdelkov, ki so v redni rabi. Prav tako rezervni deli Husqvarna odpravijo posledice kakšnih nesreč in poškodb ali pa nepričakovanih okvar, kot tudi posledic obrabe pri redni uporabi.

Pomembno je predvsem to, da so pri pooblaščenih serviserjih na voljo originalni rezervni deli Husqvarna. Takšna kombinacija je res zanesljiva za tiste, ki pričakujejo od svoje opreme brezhibno delovanje tudi pod večjimi obremenitvami. Seveda to ne pomeni, da se lahko brezglavo lotevamo prav vseh izzivov, bodo pa vsestranski izdelki, kot je Husqvarna 560, na ta način še bistveno bolj uporabni. Brez skrbi se namreč na to opremo lahko zanesemo tudi pri zahtevnem in dolgotrajnem delu, ko nas izbrani pripomočki res ne smejo pustiti na cedilu, in ravno v tem oziru je Husqvarna za profesionalce najboljša izbira.

Back To Top