steklena pregradna stena
Splošno

Steklena pregradna stena omogoča enostavno ločitev sob

V našem domu si seveda velikokrat želimo raznih sprememb, saj so spremembe vedno dobrodošle. Spremembe lahko v našem domu prinesejo neko dodatno pozitivno energijo, katere lahko začne primanjkovati skozi čas. Velikokrat pride tudi do tega, da si želimo v našem domu ustvariti nek nov prostor, a želimo to izvesti hitro in enostavno. To je seveda z lahkoto mogoče doseči, moramo se odločiti le za pravo rešitev.

Steklena pregradna stena je ravno za to idealna rešitev, saj le ta omogoča enostavno ločitev sob. tako lahko poskrbimo, da ločimo dva prostora med seboj, oziroma dodamo še nek nov prostor. Optimalen izkoristek prostora je vprašanje, ki pa ga odlično naslavljajo pregradne stene. Sami se tako lahko odločimo tudi to, kako odprt prostor želimo imeti. Kljub steklu pa si lahko v tem prostoru ustvarimo zasebnost na različne načine, če le to potrebujemo.

Steklena pregradna stena prostoru doda tudi izjemen videz, kar je zagotovo velika prednost, ko se odločamo za razne pregrade, s katerimi bomo ustvarili nov prostor, oziroma bomo dva prostora ločili med seboj.

Protipožarna vrata ustrezajo vsem potrebnim gradbenim in varnostnim standardom

Varnost nas samih in vseh, ki so okoli nas, je seveda nekaj, kar nam predstavlja veliko odgovornost. Pomembno je, da poskrbimo za varnost v vseh prostorih, v katerih se dnevno gibljemo in tam preživljamo veliko časa. Ko smo enkrat seznanjeni z varnostjo prostora, se posledično lahko tudi bolj sprostimo.

Protipožarna vrata so tako eden izmed pomembnejših elementov, ki poskrbijo za varnost. Sama vrata ustrezajo vsem potrebnim gradbenim in varnostnim standardom, tako da njihova kakovost ni vprašljiva. Le ta poskrbijo za učinkovito požarno odpornost do 30 oziroma do 60 minut, ko v prostorih izbruhne požar.

Protipožarna vrata seveda služijo zaščiti naših prostorov, hkrati pa z elegantnim dizajnom poskrbijo za estetiko prostorov, tako dobimo eleganten videz in odlično varnost z enim nakupom.

Back To Top