bcs kosilnice
Splošno

Kosilnica za zahtevne razmere

Košnja na zahtevnih terenih ni posebej prijetno opravilo, saj se tudi z dobro opremo temu opravilu stežka posvetimo povsem brez težav. A vseeno se zelo pozna, če uporabimo opremo, ki je bila izdelana prav za ta namen. Nekatere kosilnice slovijo po tem, da se odlično izkažejo na zahtevnih terenih.

BCS kosilnice

Najboljši primer takšne kosilnice je gotovo kosilnica BCS, ki velja za najboljšo izbiro na zahtevni podlagi. Ne le, da se takšna kosilnica brez težav sooči z velikimi nakloni, grbinami in drugimi neugodnimi oblikami, prav tako uspešno se sooči z neugodno površino, recimo kamnito podlago ali kakšnim grmičevjem. BCS kosilnice so kot nalašč za delo v zahtevnih razmerah, saj so zmogljive in zanesljive.

Največja prednost BCS kosilnice je bržkone v tem, da gre za enostavno opremo, ki preprosto deluje. Z raznimi sodobnimi kosilnicami kosilnica BCS nima veliko skupnega, je enostavna in učinkovita. V primeru težav ali poškodb jo lahko hitro popravimo, tako da ima tudi zelo dolgo življenjsko dobo.

Nahrbtne kosilnice

Na zahtevnem terenu se odlično obnesejo tudi nahrbtne kosilnice, takšna naprava je običajno kosilnica na nitko. Stihl ponuja odlične modele, ki se bodo dobro znašli v vsakem okolju. Kosilnico lahko opravljamo ročno, tako da se enostavno izognemo vsem grožnjam, ki sicer prežijo na druge kosilnice. Napredna kosilnica na nitko Stihl lahko uporabniku ponudi popolno zadovoljstvo, saj predstavlja kombinacijo pozitivnih lastnosti. Seveda je pomembno predvsem to, da se kosilnica dobro obnese pri sami košnji, a gotovo se hitro izkaže tudi udobje – pri prenašanju težke kosilnice se namreč zelo pozna, kako dobro oblikovana je in kakšen izkoristek lahko doseže pri nižji teži.

Kosilnica na nitko Stihl sicer ni edina opcija med nahrbtnimi kosilnicami, na voljo so tudi alternative. Ena teh je motorna kosa, ki je v zahtevnih razmerah lahko še bolj uporabna, na voljo pa imamo tudi druge opcije.

Back To Top