večerna elegantna obleka
Splošno

ZIMSKI TRENDI ZA ZIMO 2019

Si tudi ti prava modna navdušenka? Te zanimajo najnovejši modni trendi oblačil in obutve? Super, potem si na pravem mestu! Zate smo v Ariyi pripravili top 3 zimske trende, ki te bodo zagotovo navdušili, žela pa boš tudi aplavze, če boš tako urejena po zadnji modi.

1. Drzna črna

Najnovejši modni trendi zapovedujejo, da črna barva še ni šla v pozabo. Če nisi ravno ljubiteljica barv, si sedaj prišla na svoj račun. Obleci črne hlače, črno bluzo in dolg plašč, zraven pa obuj še črne škorenjčke in tako zapeljiva boš izgledala zelo močno, odločno in elegantno. Seveda ravnotako odlična kombinacija tudi večerna elegantna obleka, čevlji s peto in plašč. Črna barva je res večna barva, ki odseva eleganco, dostojanstvo in moč. Prav vse lastnosti, ki jih ženske posedujemo, kajne?

2. Zapeljiva krila

To zimo so izredno popularna krila v videzu usnja. Najbol trend barvi sta kostanjevo rjava in črna. Krilo skombiniraj s tuniko, obleci lepe hlačne nogavice in pripravljena si za romantičen zmenek ali pa klepet s prijateljico ob kavi, v vajinem najljubšem lokalu. Oh, kako obožujem krila, meni je ta trend izredno všeč, kaj pa tebi?

3. Lahkotni puloverji v svetlih tonih

Ko pomislimo na zimo in zimska oblačila, nam najprej na pamet padejo topli, mehki in mogoče celo malce preveliki puloverji ali ženske jopice. Če bi imeli vonj, bi zagotovo dišali po toplem kakavu in cimetu, kajne? Sedaj je tudi čas, da iz omare povlečeš stare puloverje, ki so zaprašeni v omari ležali tudi več let, saj so ravno »vintage« puloverji letos pravi trend!

 

Nas so ti zimski trendi izredno navdušili. Naj ti prišepnemo na uho, da se tudi pri Ariyi najde ogromno modnih kosov, ki ustrezajo najnovejšim trendom. Le hitro pokukaj na naše spletne poličke, zagotovo boš našla kaj zase. 

Back To Top