Pomivalni stroji
Splošno

Pomivalni stroji po akcijski ceni

Pomivalni stroji za gostilniške obrate so navadno dobavljivi po ugodnih cenah, saj jih kupimo preko potnikov ali preko pooblaščenih prodajalcev. Gostilniški pomivalni stroji se precej razlikujejo od domačih pralnih strojev, ki niso tako zmogljivi oziroma natančni. Tisti stroji, ki so namenjeni pomivanju pecljatih kozarcev pa morajo biti tudi izjemno nežni , saj pregrobo pranje ter agresivni pralni praški uničijo lesk kozarca.

Pomivalni stroji, ki so namenjeni pogostemu pranju kozarcev tako uporabijo minimalno količino pralnega sredstva in kozarce očistijo z močjo vroče vode. Tako oprane kozarce moramo po pranju hitro osušiti in dosegli bomo, da se bodo izjemo svetili ter bili natančno pomiti.

Pomivalni stroji, ki so izdelani za pranje večje posode, pa so narejeni tako, da lahko delujejo tudi bolj agresivno. Pri večjih loncih je moč stroja precejšnjega pomena, saj se na loncih nabere tudi bolj mastna umazanija, ki je veliko bolj trdovratna kot tista, ki se nabere na kozarcih.

Servis gostinske opreme v okolici Ljubljane

Servis gostinske opreme nudijo različni ponudniki,ki imajo zaposlenih veliko strokovnjakov za različne kose gostinskih aparatov. Najbolj zaželeni so serviserji pomivalnih strojev, ki se brez vsakoletnega natančnega pregleda, lahko hitro začnejo kvariti. Ker si ne želimo, da bi se naš stroj prehitro pokvaril, mu moramo zagotoviti primerno vzdrževanje ter čiščenje.

Servis gostinske opreme pa ne zajema le servisiranja pomivalnih strojev. Servisirati moramo tudi aparat za izdelavo kruha, vse parne in konvekcijske pečice, ki jih imamo v gostilni ter še veliko ostalih elementov, ki ne smejo manjkati v nobeni kuhinji.

Servis gostinske opreme nam po potrebi dobavi tudi inox posodo po naših željah. Na trgu obstaja veliko vrst inox posode, vendar ni nujno vsaka posoda dobra. Če želimo imeti vrhunsko opremljeno gostilno, je dobro, da se pred nakupom zaupamo enemu izmed servisov gostinske opreme in si tako priskrbimo le najboljšo opremo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top