Najem tiskalnikov
Splošno

Vrhunski tiskalniki po ugodni ceni

Pri delu na zahtevnem delovnem mestu si ne moremo pomagati drugače kot z vrhunskim tiskalnikom. Da bi lahko koristili prednosti takšne naprave, bo treba za nakup tiskalnika verjetno nameniti kar znatno investicijo, saj gre za napredno opremo, ki zahteva vsaj nekaj tisočakov. Ker je to lahko preveč, predvsem za kakšna manjša podjetja, pogosto iščemo alternative – te lahko z nekaj vztrajnosti in sreče tudi najdemo!

Cenovno ugodni tiskalniki

Lahko recimo pobrskamo po nižjem cenovnem razredu. Priporočljivo je, da pri tem še vedno ostanemo med zanesljivimi tiskalniki priznanih blagovnih znamk. Takšna naprava je recimo Konica Minolta Bizhub C227, ki prinaša vsestranske funkcionalnosti po razmeroma ugodni ceni. Gre za multifunkcijsko napravo, ki lahko obdeluje dokumente do velikosti formata A3, tiska pa v barvni laserski tehnologiji. S tem Konica Minolta Bizhub C227 že pokriva potrebe mnogih interesentov, ki potrebujejo zanesljivo napravo za redno službeno rabo. To seveda ne pomeni, da je Konica Minolta Bizhub C227 edina smiselna izbira, lahko pa prav ta naprava služi kot dokaz, da lahko najdemo odličen tiskalnik po razmeroma ugodni ceni – odšteti bo treba le dobrega tisočaka.

Najem tiskalnikov

Alternativo nakupu razmeroma dragih naprav lahko predstavlja najem. To je zelo posrečena rešitev za tiste, ki ne potrebujejo tiskalnika pri rednem službenem delu, temveč le za kakšne posamezne projekte – ravno pri časovno omejeni uporabi je najem tiskalnikov najbolj ugoden. V nekaterih primerih pa pride takšna rešitev v poštev tudi pri dolgoročni uporabi, zato se splača preračunati stroške in ugotoviti, katera je najboljša izbira. Še posebej dobre so tiste ponudbe, ki v najem tiskalnikov vključijo tudi potrošni material, vzdrževanje in servisne storitve ter morebiti še kakšne druge ugodnosti. Tako je možno upravičiti tudi nekoliko višjo ceno, v vsakem primeru pa lahko pričakujemo, da bomo po zelo ugodni ceni prišli do vrhunske naprave. Pogosto so ponudbe izjemno privlačne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top