Skok s padalom Bovec
Športne aktivnosti

Nova doživetja v objemu neokrnjene narave

Dopustovanje je vedno nadvse prijetno, pogosto tudi zelo zanimivo in včasih polno novih doživetij. A za najboljši učinek je treba skrbno izbrati pravo destinacijo in izkoristiti turistično ponudbo teh kotičkov. To morda ne bo enostavno, gotovo pa se splača obiskati tiste kraje, ki ponujajo največ potenciala za končno zadovoljstvo – med te se nedvomno uvršča tudi soška dolina.

Čisto posebno izkušnjo lahko ponudi že rafting, Soča je namreč zanimiva reka, ki postavlja raznovrstne izzive pri plovbi v gumijastih čolnih. Poleg tega je ponudba zelo dobro razvita, organizirani spusti so zabavni in adrenalinski, hkrati pa tudi povsem varni. S tem tudi skozi rafting Soča ponuja priložnosti za raziskovanje in občudovanje okolice, pa tudi za razne vodne aktivnosti, ki sodijo k takšni odpravi. Nič čudnega, da gre za priljubljeno aktivnost, po kateri povprašujejo predvsem kakšne večje skupine. Poleg tega pa za rafting Soča ponuja privlačne opcije tudi posameznikom in parom, saj je možno najti turistične agencije z zelo raznovrstnimi storitvami.

Za res edinstvene in nepozabne izkušnje bo treba obiskati kraje, kjer je ponudba nekoliko bolj bogata, tam se lahko nadejamo posebnih aktivnosti, kot je recimo skok s padalom. Bovec je bržkone najboljša izbira za tiste, ki želijo soško dolino občudovati tudi iz ptičje perspektive. Za skok s padalom Bovec odpira različne opcije, običajno se pogumneži odločajo za skok v tandemu s katerega od bližnjih vzletišč, obstajajo pa tudi možnosti skoka iz letala. V vsakem primeru za skok s padalom Bovec garantira nepozabno doživetje, ki je lahko popolna popestritev aktivnega oddiha v tem koncu države.

Na voljo so tudi nekatere druge privlačne aktivnosti. Posebej gre izpostaviti soteskanje, ki je priljubljena izbira izkušenih avanturistov, pa tudi vodni bob je v zadnjem času deležen vedno večjega povpraševanja. Ob tem je možno izkoristiti še preostalo turistično ponudbo za popoln dopust!

Back To Top