PVC lamele
Splošno

PVC lamele za razdelitev velike hale

PVC lamele so odličen način pregrajevaje ogromnih prostorov, ki jih moramo zaradi večje uporabnosti večkrat pregraditi. Tako lahko iz ogromnega hleva, skladišča ali hale naredimo več manjših prostorov, ki jih bomo lažje vzdrževali. Ravno čistoča je glavna naloga takšnih PVC lamel, saj bodo preprečevale vstopanje prašnih delcev iz enega prostora v drugega.

PVC lamele bomo zelo hitro in enostavno namestili kar sami, to je velika prednost, saj bi v primeru drugačnega pregrajevanja zagotovo potrebovali pomoč mojstrov. S PVC lamelami pa to opravimo v hitrem času in brez večjih naporov.

PVC lamele hitro prilagodimo na določeno dolžino in tako dobimo pregrado, ki sega točno do tal. Ko pa bomo skozi hoteli preiti z traktorjem ali z kakšnim drugim vozilom, jim bomo brez težav umaknili. Z njihovo pomočjo si lahko v hlevu omogočimo več čistoče in preprečimo nastajanje nesnage.

Mešalec za gnojevko po akcijski ceni

Mešalec za gnojevko je odličen pripomoček, ki ga potrebujemo pred gnojenjem poljskih površin. Dobra pognojitev zemlje preden vanjo posejemo ali posadimo različne povrtnine in poljščine, je ključna za njihov razvoj in rast. Veliko pridelovalcev hrane se zateka k umetnim gnojilom, ki obrodijo velike plodove. Le najbolj vestni kmetje še vedno gnojijo z pristno domačo gnojevko, ki jo s pomočjo primernih naprav v spomladanskem času raztrosijo po celotni površini polja.

Mešalec za gnojevko nam bo gnoj pripravil tako, da ga bo skrbno premešal in iz tal dvignil tudi vse usedline, ki so se zaradi teže pričele zbirati na tleh. Če pri tem ne uporabimo ustreznega mešalca, gnojevka ne bo ustrezno premešana in tako si ne bomo mogli zagotoviti pravilne razporeditve vseh hranilnih snovi po njivi.

Mešalec za gnojevko ni predrag, tako za kmeta ne predstavlja prevelikega stroška. Večina lastnikov živine in polja ima takšen pripomoček kar doma, seveda pa si ga lahako po potrebi tudi izposodimo in tako prihranimo denar za nakup ostalih pripomočkov.

Back To Top