Servis telefonov
Splošno

Servis telefonov različnih blagovnih znamk

Servis telefonov navadno opravljajo servisi, ki se posvečajo različnim blagovnim znamkam, saj je na slovenskem trgu kar precej različnih telefonov, ki jih morajo serviserji dobro poznati. Le z dobrim poznavanjem naprave nam namreč lahko zagotovijo njeno brezhibno delovanje. Ko se uporabniku pokvari ali okvari telefon, se mu sesuje svet. Še zlasti v primerih, ko se telefon začne kvariti zelo hitro po nakupu. V primeru da je telefon še v garanciji, je v takem primeru najbolje, da ga tako zamenjamo. 

Servis telefonov pa uporabimo le v primeru, ko je naš telefon star vsaj eno leto ali več. Ker se večina uporabnikov drži omenjenega pravila, se največ popravil na servisih nanaša na zamenjavo razbitega stekla. Steklo je najpomembnejši del telefona in uporabnikom se vsakodnevno zgodijo nepričakovane nesreče, v katerih poškodujejo svojo napravo. 

Servis telefonov mora biti opravljen hitro in strokovno. Pomembno je, da nam iz naše naprave med servisom ne izbrišejo in izgubijo nobenega podatka. Naš telefon je namreč postal zakladnica slik, videoposnetkov in ostalih dokumentov, ki bi jih z brisanjem nepreklicno izgubili. Tudi zato je pomembno, da se za servis telefona obrnemo na zaupanja vedno poslovalnico. 

 

Popravilo iPhone s plačilom na obroke

Popravilo iPhone le lahko precej drago. Zato stranke velikokrat zanima, ali je možno, da bi si svoj telefon popravile ter stroške popravila plačevale na obroke. To je izredno uporabno predvsem za tiske, ki nimajo dovolj velikih prihodkov, da bi v enotnem znesku lahko plačali drag servis in popravilo. Nekatere poslovalnice nudijo tudi to možnost, le poiskati jih je potrebno. 

Popravilo iPhone tako ne bo tako drago in si ga bo lahko privoščil vsakdo. Seveda pa je plačilo na obroke omogočeno le preko določenih bančnih kartic kot je Visa ali Diners. Zato bo vsaj nekdo v družini moral imeti omenjeno kartico, za pridobitev možnosti obročnega odplačevanja.  

 

Back To Top