implantat
Splošno

Implantat navdušuje s svojimi prednostmi 

Implantat ali zobni vsadek je na trgu prisoten že dlje časa, a če v preteklosti niste imeli posebnih težav, na primer, z izgubljanjem zob, na to niti niste bili preveč pozorni. Morda ste le tu in tam na uho ujeli, kako učinkovit je implantat; to pa je tudi vse. 

Če pa ste v tem hipu ostali brez enega ali več zob, ste najverjetneje najprej naleteli na implantat kot izjemno dobro rešitev. Sedaj ste veliko bolj pozorni na to in že raziskujete, kaj to pravzaprav je, iz česa je zobni vsadek narejen, kako se ga vstavi v usta, kdo vse je lahko potencialni kandidat za to in tako naprej. 

Implantat vam bo ob izgubi zobu ali zob priporočil tudi vaš zobozdravnik. Povedal vam bo, da boste z zobnim vsadkom lahko na zelo učinkovit način nadomestili korenino izgubljenega zoba. Vsekakor vam bo omenil še druge številne prednosti, med katerimi je ključna tudi ta, da je implantat v zelo kratkem času brez večjega posega vstavljen v ustno votlino. 

All on 4 v Sloveniji 

All on 4 v Sloveniji je prisoten že dlje časa. Gre za posebno storitev na področju zobozdravstva, na katero boste še zlasti pozorni, če se vam bo slučajno pripetilo, da bi ostali brez vseh zob. 

All on 4 v Sloveniji vam kot storitev ponuja veliko uveljavljenih podjetij. Poleg te storitve vam ponujajo še številne druge, ki v največji meri poskrbijo ne samo za zdravje zob, temveč tudi za njihovo obliko oziroma za lep izgled. 

Poleg all on 4 so priljubljeni tudi implantati oziroma zobni vsadki, ki se jih v usta vstavlja povsem brez kirurškega posega, predstavljajo pa odlično rešitev za nadomeščanje korenine izgubljenega zoba. 

Prednosti all on 4 si lahko ogledate tudi na spletu. Med podjetji, ki vam ponujajo to storitev, si izberite tisto, ki je najustreznejše za vas, tako cenovno kot tudi kakovostno. 

 

Back To Top