Implantat cena
Splošno

Implantat cena je ključen podatek pri spletnem iskanju

Implantat cena v splet vpišejo mnogi posamezniki, ki si želijo svoje manjkajoče in slabe zobe nadomestiti z novimi. Ker so zobje izredno pomembni za vsakdanje življenje, se vsakdo, ki zaradi starosti ostane brez zob, počuti zanemarjenega in zato opusti socialno življenje. Če se naši starši soočajo s slabimi zobmi, se lahko tudi mi pozanimamo, kje bi lahko rešiti težavo in kam naj se obrnejo. 

Implantat cena je podatek, ki ga želi vedeti vsakdo, preden si uredi nove zobe. Ker so implantati precej dragi, si jih nekateri le stežka privoščijo. V kolikor nimamo finančnih zmožnosti, ki bi nam omogočile plačilo v enem kosu, se z zobozdravnikom lahko dogovorimo, za obročno odplačevanje, kar nam bo olajšalo plačilo celotnega postopka. 

Implantat cena pa je podatek, ki nam bo dal vpogled le ceno posameznega implantata in nam ne bo odgovoril na vprašanje, koliko bo stalo celoten postopek zdravljenja naših zob, slikanja zob in nameščanja implantatov. Zato je dobro, da se za predračun obrnemo na kvalitetno zobozdravstveno ordinacijo, kjer nam bodo z veseljem pregledali zobe in nam sestavili predračun. 

Implantat cena je le ena izmed postavk znotraj celotnega postopka. Preden bomo začeli z zdravljenem bomo morali zobe tudi slikati. Kar pomeni, da nas bodo napotili na panoramsko slikanje zob. Če pa bo zobozdravnik ugotovil, da nam manjka tudi kost v čeljusti, bo zahteval tudi 3D CT sliko, ki bo pokazala točno stanje naše ustne votline. Velikokrat je stanje čeljusti pri prvem pregledu precej slabo, saj ljudje izredno slabo skrbijo za svoje zobe. Zlasti starejši imajo v ustih slabo stanje, saj so v mladosti precej slabo skrbeli za ustno higieno. 

Implantat cena vsekakor ni edina karakteristika po katerih bomo izbirali svojega implantologa. Pomembno je, da se pred odhodom v določeno ordinacijo pozanimamo o tem, koliko izkušenj ima osebje in ali so stranke zadovoljne z njihovimi storitvami. 

 

Back To Top