dell prenosnik
Splošno

Prenosnik izjemno lepega videza 

Dell Inc. je ameriško računalniško podjetje. Sedež ima v Teksasu. Podjetje Dell Inc. se ukvarja s  proizvodnjo različne strojne opreme.

Podjetje Dell Inc. je eden izmed redkih in prvih proizvajalcev strojne opreme, ki je na svojih izdelkih ponudil le Windows Vista. Vendar s to odločitvijo Dellovi uporabniki niso bili zadovoljni in so jo zelo skritizirali. Zahtevali so možnost namestitve Windows XP. Maja 2007 je na svoje izdelke zaradi prošenj uporabnikov bil privzet operacijski i sistem Linuxa Ubuntu.

Dell prenosnik je eden izmed proizvodov podjetja Dell. Dell prenosnik je močno povečal dobiček teksaškemu računalniškemu mogotcu.

Dell prenosnik se lahko pohvali z odličnim fizičnim videzom. Njegovo delovanje hitro, stabilno in tiho. Ne smemo pa pozabiti na dolgo življenjsko dobo in ugodno ceno.

Dell prenosnik ravno tako pohvali z poslovno linijo. Idealen je za delo z grafiko, delovne postaje. Nadgradnja diskov in Rama je možna pri vseh modelih.

Najmodernejši in najbolj kakovostni prenosniki 

Računalniki Lenovo se lahko pohvalijo s prelepim izjemnim dizajnom in detajli, so tudi mnogo pametnejši od svojih predhodnikov.

Računalniki Lenovo združujejo inovativne funkcije umetne inteligence. Le to poganjajo procesorji 10 generacije Intel Core. Računalniki Lenovo vam bodo omogočili doseči več, karkoli ga boste uporabljali. Naj bo to zasebno ali poslovno.

Računalniki Lenovo se lahko pohvalijo z drzno inovacijo in prelepim videzom.

Enostavno lahko prenesete vsebino na drugi zaslon s premikom glave. Z govornim ukazom lahko prosite vašo e – asistentko z govornim ukazom, da najde željeno datoteko. Vse to vam ponujajo računalniki Lenovo in še mnogo več. 

Uporabniki bodo uživali v priročnosti, zasebnosti in večji varnosti.

Računalniki Lenovo so narejeni z visoko kvalitetnih, trpežnih materialov. Inženirji so oblikovali nabor naprav s kovinskim zaključnim slojem ohišja. Prilagodljive naprave, ki imajo popolnoma kovinsko ohišje. Ultra tanki prenosniki in računalniki postanejo vse v enem. Pohvalijo se ravno tako lahko s 27 – palčnim zaslonom in možnostjo nagiba.

 

Back To Top