Drsna vrata cena
Splošno

Drsna vrata cena je odvisna od  vrste dejavnikov

Drsna vrata, med katerimi lahko izbirate na trgu, so najrazličnejša. Od tega je v veliki meri odvisna tudi cena. Na ceno drsnih vrat lahko vplivajo barve, vrsta kljuke, materiali, od raznih pogojev za drsna vrata, velikosti. 

Drsna vrata cena igra vlogo tudi pri izbiri barv. Visoko mero po individualnosti pri oblikovanju omogočajo številne možnosti lesenih dekorjev in barv. S pomočjo barvne palete s strukturnimi barvami, sublimacijami in dekorativnimi renolit folijami bodo vaša vrata in okna barvno usklajena. Bogata izbira barv zadovolji še tako zahtevnega kupca, saj lahko izbira med različnimi barvami. Le te nanesemo v notranjosti, zunanjosti ali obojestransko. 

Drsna vrata cena določa tudi material, ki ji uporabimo za le te. Novi trend je velikih zasteklitev z več svetlobe v vašem domu s panoramskimi stenami. Obstaja tudi v PVC izvedbi. Poznamo negibno – drsna vrata, dvižno – drsna vrata in fiksne zasteklitve. 

Za drznejši videz lahko izberete kombinacijo velikih zasteklitev z ALU oblogami. Lahko se odločite tudi za panoramske stene. Z ALU oblogami si zagotovite dolgo življenjsko dobo in visoko stabilnost tudi pri največjih dimenzijah. 

Ročna vrtljiva vrata 

Vrtljiva vrata so lahko tudi ročna. Ročna jeklena vrtljiva vrata so namenjena mehanski omejitvi dostopa v območjih, ki so namenjena samo osebam, se pravi pešcem. Njihova uporaba je primerna predvsem na prostem.

Ročni vrtiljaki so oblikovani in izdelani za mehansko omejitev dostopa v območja, kjer si ne želimo dostop z kolesi, vozički ali drugimi vozili. To so zunanji prostori.

Elektromehanska vrtljiva vrata z obratom 120 stopinj, vsestranska in trpežna, namenjena so avtomatizirani kontroli dostopa tudi v območjih z visoko frekvenco števila prehodov. Uporabljamo jih lahko na prostem in tudi v zaprtih prostorih. 

Namenjena so za nadzorovanje dvosmernega prehoda pešcev. To se lahko uporablja na prostem ali kjer je zahtevana kontrola prehodov in popolna varnost. 

Vrtljiva vrata imajo delovno funkcionalnost in njena naloga je, da ima električno nadzorovan vstop in izstop. Ob izpadu električne energije je vstop blokiran, izstop pa je prosto vrtljiv. Možnost je tudi drugačne konfiguracije. Vrtljivi del je izdelan iz nerjavnega jekla in pocinkanega jekla.

Back To Top