ALU okna
Splošno

ALU okna so primerna za vsak tip stavbe 

Na trgu lahko izbirate različne vrste oken. Posebno vrednost imajo tudi ALU okna. Ker jih zaznamuje izjemo visoka stabilnost ter varnost, so takšna okna primerna tudi za večje odprtine. Za vzdrževanje so preprosta in ponujajo odlično odpornost. 

ALU okna se torej ponašajo z vsemi ključnimi prednostmi za uporabnika. Kot takšna pa so primerna za prav vse tipe stavb. Vgrajujete jih lahko tudi v svoj dom. Tudi na videz so zelo privlačna, kar je za sodobnega in zahtevnega naročnika oziroma kupca prav tako pomembno. 

Pri nas je precej dobrih proizvajalcev pohištva po meri. Po cenovno dostopnih cenah vam ponujajo ALU okna po meri. Proizvajalca si lahko najdete tudi na spletu. Ko se boste povezali z njim, najprej zahtevajte ponudbo, iz katere bo razvidna tudi cena oken. Če se vam bo ponudba zdela ustrezna in tudi cenovno sprejemljiva, proizvajalca povabite na dom, kjer vam bo natančno izmeril vse mere za izdelavo oken. Okna vam bo po izdelavi tudi primerno vgradil. 

Protipožarna vrata za največjo mero varnosti vašega doma 

Protipožarna vrata boste na trgu našli še pod imenom ognjevarna vrata. Narejena so iz kakovostne vrste aluminija in so izjemno dobra zaščita pred požarom, vročino, sevanjem, dimnimi plini. 

Protipožarna vrata so odlična izbira za vaš dom in najrazličnejše poslovne objekte. Ker so lahko izjemno elegantno oblikovana, dobro poskrbijo tudi za estetiko prostorov. 

Enokrilna ali dvokrilna protipožarna vrata 

Protipožarna vrata so lahko eno ali dvokrilna. Za obe vrsti vrat pa velja, da imata praviloma možnost samozapirala. Lahko se izvedejo v polni ali pa stekleni izvedbi. Pri nas vam kar nekaj podjetij lahko izdela izjemno kakovostna protipožarna vrata pa tudi stene. Proizvod nato tudi kakovostno, strokovno, hitro in cenovno dostopno vgradijo na lokaciji. 

Dobrega proizvajalca za protipožarna vrata si lahko najdete na spletu. Na istem mestu imate možnost naročanja še drugih vrst vrat. 

Back To Top