Linde viličarji
Splošno

Linde viličarji z možnostjo bočnega pomika

Linde viličarji so odlični partnerji za vsako skladišče, saj so kvalitetni in dovršeni. Vsak lastnik Linde lahko pove, da so to najbolj prilagodljivi in vsestransko uporabni viličarji, kar jih lahko dobimo na slovenskem trgu. Imajo namreč ogromno odličnih karakteristik, ki jih uvrščajo med najboljše viličarje. 

Linde viličarji imajo lahko različen pogon. Če želimo malce tišji viličar, je dobro, da si omislimo električnega, ki ni tako glasen in nima prevelikih emisij. Vsa Linde viličar mora biti opremljen z vzvratnim ogledalom, z delovnimi ločmi in tudi z zvočnim signalom, ko viličar opravlja vzvratno vožnjo. To namreč preprečuje nastanek nezaželenih nesreč na delovnem mestu. 

Linde viličarji omogočajo varno in zanesljivo delo, kar je ključna lastnost vsakega uspešnega podjetja. 

 

Najem viličarja prinaša veliko prednosti

Najem viličarja ima veliko prednosti, ki jih marsikateri lastnik skladišča ne pozna. Preden se odločimo za nakup dragega viličarja, je dobro, da se pozanimamo tudi o prednostih najema, saj bomo pozitivno presenečeni nad podatki, ki nam jih bodo podali ponudniki. 

Najem viličarja ima več prednosti. Najpomembnejša je zagotovo ta, da nam najem omogoča večjo prilagodljivost za naše potrebe in veliko bolj predvidljive stroške, kot bi jih imeli pri nakupu viličarja. Ko se odločimo za najem, se s ponudnikom dogovorimo o tem kakšna naj bo nosilnost našega viličarja in kakšen naj bo pogon. Seveda lahko izbiramo med klasičnimi dizelskimi ali naprednimi plinskimi oziroma električnimi viličarji. 

Najem viličarja poteka na različne načine. Navado se s ponudnikom dogovorimo za ustrezno ceno. Cena je odvisna od časovne dolžine najema. Viličar lahko najamemo le za en dan, lahko pa se dogovorimo za mesečni najem ali pa celo za dolgoročni najem. Določena podjetja imajo pri najemu tudi opcijo, ki omogoča tudi najem voznika. To je idealno za vse, ki v svojem podjetju še nimajo izkušenega voznika viličarja a ga za upravljanje naprave nujno potrebujejo. 

 

Back To Top