Eberspacher
Splošno

Eberspacher nudi proizvode za široko področje uporabe

Prijetna klima v vozilu je izjemno pomemben dejavnik za vsakega voznika, saj je od nje med drugim odvisna tudi sposobnost osredotočenosti na vožnjo. Nikomur ni prijetno, če mu je v vozilu preveč vroče ali pa mu je hladno, kar je še posebej pomembno za vse tiste voznike, ki so veliko na poti. Ogrevanje in klimatizacija vozil, plovil, avtodomov, delovnih strojev, avtobusov in tovornih vozil je zato pomembno področje, na katerem je eden največjih proizvajalcev tudi blagovna znamka Eberspacher.

 

Transportne klime in grelci Eberspacher imajo sicer široko področje uporabe, vendar imajo skupno eno pomembno točko, in sicer, da za svoje delovanje potrebujejo energent, kot sta elektrika ali fosilno gorivo. Te mobilne enote so izjemno učinkovite in kakovostne, zato voznikom zagotavljajo popolno udobje v največjem mrazu ali pa v največji vročini. Blagovna znamka Eberspacher temelji na neprestanem tehnološkem napredku, zato ni nič nenavadnega, da je ena vodilnih na svojem področju.

 

Servis hladilnih naprav za vse vrste klim

 

Ali si predstavljate, da vam v največji vročini zataji vaša klima v vozilu? Verjetno zelo težko, saj si ob vse bolj vročih poletnih mesecih vožnje brez klimatske naprave težko predstavljamo. Redno vzdrževanje klimatske naprave je zato ključnega pomena, če se želite izogniti tej neprijetni situaciji, za kar je potrebno poiskati kakovostni servis hladilnih naprav. Ta vam bo zagotovil nemoteno delovanje vaše klimatske naprave, hkrati pa pravočasno ugotovil morebitne večje napake v njenem delovanju.

 

Mnogi so mnenja, da je potrebno za nemoteno delovanje klime poskrbeti zgolj za njeno polnjenje, ko je to potrebno, vendar temu to ni tako. Servis hladilnih naprava je mnogo več kot samo to. Za nemoteno in učinkovito delovanje klime je potrebno preveriti celotno delovanje klimatske naprave, hkrati pa poskrbeti še za dezinfekcijo, menjavo kabinskega filtra in preveriti tesnjenje. S kakovostnim servisom hladilnih naprav bodo vaše skrbi mnogo manjše, vaša vožnja pa udobnejša.

 

Back To Top