kosilnica na nitko Stihl
Splošno

Enostavne vrtne kosilnice

Pri košnji vrta se ne želimo pretirano ukvarjati z delom, niti ne z opremo, ki jo pri tem uporabljamo. Svojo nalogo želimo opraviti kar se da hitro in elegantno, če le ob tem ne ogrozimo končnega rezultata. Seveda pa moramo za takšen učinek izbrati ustrezno opremo in se premišljeno lotiti dela. Z nekaj priprave lahko dosežemo odličen rezultat in si tudi na dolgi rok obetamo odlične izkušnje pri košnji domače zelenice.

Na manjših domačih zelenicah potrebujemo priročno in enostavno opremo. To so vrtne kosilnice, ki so posebej prilagojene za uporabo na manjših površinah in v nedostopnih kotičkih. Najbolje se bo izkazala oprema priznanih znamk, konkretno je to lahko kosilnica na nitko Stihl. To je naprava, ki res lahko doseže vsak kotiček in svoje delo brezhibno opravi v vseh okoliščinah. Za košnjo domače zelenice je pogosto dovolj že čisto enostavna kosilnica na nitko. Stihl ima v ponudbi kar nekaj različnih modelov, s katerimi se še bolj prilagaja željam in potrebam posameznih uporabnikov. V vsakem primeru pa gre za zelo vsestransko opremo, ki jo lahko uporabimo pri različnih domačih projektih. Ko je treba pokositi kakšno manjšo površino, tudi če je ta bolj razgibana ali zaraščena, je kosilnica na nitko Stihl gotovo pravi odgovor.

Včasih pa imamo tudi doma opravka z nekoliko večjo zelenico ali nekoliko zahtevnejšim delom. V tem primeru pridejo bolj v poštev vrtne kosilnice, ki so prilagojene večjim površinam. To so lahko samohodne kosilnice, ki so v domačem okolju zelo priročne in vsestranske. Konkurirajo tudi kosilnicam na nitko, saj so kompaktne in enostavno vodljive, brez težav dosežejo tudi manj dostopne kotičke. 

Posebne omembe si zaslužijo električne kosilnice. Te so pogosto zelo napredne in zmogljive, lahko pa jih označimo tudi za enostavne, saj odlično delujejo brez potrebe po vzdrževanju in servisiranju ter brez potrebe po kakšnih posebnih spretnostih s strani uporabnika.  

Back To Top