Akumulatorski vrtalnik
Splošno

Akumulatorski vrtalnik z odlično Li-on baterijo

Akumulatorski vrtalnik je lahek in praktičen. Ponaša se z ogromno različnimi karakteristikami, ki nam uporabniku lajšajo delo. Opremljen je z brezkrtačno motorno tehnologijo, ki mu omogoča veliko večjo učinkovitost. Vgrajen ima deset in več stopenjski nastavljivi krmilni moment, ki je pomemben za vrtanje v različne materiale. Ročaj pa ima opremljen z gumijastim oprijemom, kar je ključnega pomena za lažje rokovanje in delo z napravo. 

Akumulatorski vrtalnik ima izredno zmogljivo baterijo, ki prinaša ogromno prednosti. Starejši modeli vrtalnikov so bili vsi električni, kar je za delavca pomenilo neprestano opletanje s električnim kablom. Ravno zato so izdelovalci naprav začeli izdelovati odlične baterijske delovne naprave, ki omogočajo delo brez električnega toka. 

Akumulatorski vrtalnik je tako odličen tudi za delo na gradbišču, saj deluje popolnoma samostojno in nikoli ne potrebuje električnega priklopa. To nam omogoča brezskrbno načrtovanje dela, saj se nam ni potrebno obremenjevati s tem, ali bo na delovnemu mestu bila elektrika ali ne. 

Set orodja po ugodni ceni

Set orodja predstavlja komplet dveh izredno pomembnih delovnih orodij, ki si jih zagotovo želi vsak moški. V kovčku bomo tako dobili en akumulatorski udarni vrtalnik vijačnik in akumulatorski udarni vijačnik. To je odlična kombinacija za vse, ki opravljajo delo na terenu, kjer moramo sestavljati in graditi.  

Set orodja je običajno malce dražji, a je bogato opremljen, zato se nam ga zagotovo izplača kupiti. Seveda dobimo poleg tudi dve bateriji, ki jih lahko uporabljamo na vsaki izmed naprav. Vsaka naprava omogoča 21 različnih nastavitev vrtenja, kar je odlična novica za vse, ki pri delu potrebujejo različne tipe in moči vrtljajev. 

Set orodja lahko kupimo svojemu možu ali partnerju za darilo, saj je izredno uporabno in priročno. Če nas mož rad ustvarja in sam ureja težave znotraj hiše, je to odlično orodje, s katerim bo lahko razstavljal in sestavljal ter po želji vrtal v različne materiale. 

Back To Top