Telegrami ob rojstvu
Splošno

Telegrami ob rojstvu

Telegrami ob rojstvu so lahko poslani direktno v porodnišnico, kjer bo novo pečena mamica z veseljem prebrala vaše želje, ali pa je poslan na domači naslov, ki bo prihod novega člana še polepšal, ko bo družinica brala vaše iskrene želje. 

Telegrami ob rojstvu so čudovito in iskreno darilo, katerega se bo mlada družinica z novim družinskim članom zelo razveselila. Telegrami ob rojstvu so lahko zelo zabavni in prisrčni, saj je v današnjem času možno izbrati oziroma dodati, kar nekaj dodatkov, da bo vaš telegram dobil še večji pomen.

Telegramu lahko dodate tudi razne igračke, ki so namenjene novorojenčku. Dodate lahko na primer kakšne plišaste igračke, nogavičke, bodije ali pa katera koli druga oblačila za malčka. Seveda pa ne pozabite tudi na mamico, ki si darilo in pozornost po napornem porodu in nosečnosti zagotovo zasluži. Telegrami ob rojstvu so tako rekoč trajno darilo, saj jih lahko ponovno preberete tudi čez par let, ko boste želeli obujati spomine, ali pa boste praznovali kakšno obletnico v krogu družine in prijateljev, ter podoživljali srečne dogodke.

Voščilo ob rojstvu

Voščilo ob rojstvu je lahko zelo unikatno in nosi del vas. Sami lahko na primer izdelate čudovito voščilnico, saj je v različnih trgovinah malo morje izdelkov in pripomočkov, ki vam bodo pomagali pri izdelavi čudovitega darila. V voščilnico lahko napišete kakšen čudoviti verz, ki ste ga našli na spletu ali pa enostavno sami napišete kar čutite. Na spletu ali pa  v fizičnih trgovinah je na voljo mnogo vrst voščilnic.

Voščilnice imajo lahko različne vzorce in motive, ki so primerne za voščilo ob rojstvu, prav tako pa so na voljo tudi v različnih barvah, tako ne boste imeli težav pri izbiri ne glede na to ali je na svet prijokala punčka ali pa fantek. Včasih je lepo voščilo in v njem napisane iskrene in dobro namerne besede, več kot pa kakšno materialno darilo.

Back To Top