dvoslojni gotovi parket
Splošno

Dvoslojni gotovi parket je izjemna vrsta lesene talne obloge

Parket je na sploh vrsta talne obloge, ki se vedno izkaže za odlično izbiro. Ljudje smo še posebej navdušeni nad njegovim estetskim videzom ter toploto, ki jo oddaja. Ena od največjih prednosti parketa je tudi ta, da z leti le še pridobiva na svoji atraktivnosti in vrednosti.

Med vsemi vrstami parketov ima zagotovo posebno mesto gotovi parket. Ločimo dvoslojni gotovi parket in troslojni gotovi parket.

Troslojni in dvoslojni gotovi parket iz različnih drevesnih vrst

Tako kot lahko pri drugih vrstah parketov izbirate med različnimi drevesnimi vrstami – tradicionalnimi in tropskimi –, je to mogoče tudi pri izbiri gotovega parketa. Na voljo so vam torej najrazličnejši barvni odtenki.

Še posebej dobro se obnese hrastov troslojni in dvoslojni parket. Ne glede na to, katero drevesno vrsto za gotovi parket si boste izbrali, pa je takšna vrsta lesene talne obloge primerna tudi za kombiniranje s talnim gretjem.

Preprosto in hitro polaganje parketa za takojšnjo uporabo

Polaganje parketa je lahko različno zahtevno. To je zlasti odvisno od vrste parketa. Nekatere vrste parketov so še posebej preproste in posledično tudi hitre za polaganje, posledično pa tudi za samo uporabo.

Polaganje lesene talne obloge bo še toliko hitrejše, če se boste odločili za gotovi parket. Takšna vrsta parketa se namreč lahko polaga že takoj, ko ga pripeljete na dom oziroma na dogovorjeno lokacijo. Tudi sicer je enostaven za polaganje, kljub temu pa priporočamo, da naj parket vedno polagajo osebe, ki imajo na tem področju znanja in izkušnje.

Sredstva za polaganje parketa

Ne glede na to, kako je katera vrsta parketa preprosta ali zahtevna za polaganje, pa za takšno delo potrebujete primerna sredstva oziroma orodja ter druge pripomočke. Tudi zato je pomoč strokovnjakov še toliko bolj dobrodošla.

Za polaganje parketa si torej najdite dobrega mojstra. Ta vam je dosegljiv tudi preko spleta, kjer boste najhitreje prišli do njegovega kontakta.

Back To Top