tisk kuvert
Splošno

Je tisk kuvert popularen?

Tisk kuvert je danes seveda izjemno popularen. Njegova popularnost raste iz dneva v dan, saj si lahko oblikujete kuverte sami, povsem po svojem okusu in željah. Seveda je tisk kuvert tudi nov način promocije, saj je na ta način že od daleč vidno, kdo je pošiljatelj. Seveda pa je tisk kuvert tudi izjemno uporaben za pošiljatelja oziroma podjetje, ki to pošilja, saj je so vsi podatki že predhodno natisnjeno na kuverti in je zaradi tega veliko lažje tudi za podjetje, ki pošilja. Ni jim potrebno vseskozi pisati naslova iz katerega pošiljajo. 

Lahko jih oblikujete po svoji želji, seveda jim lahko dodate vzorce, napise, razne zahvale, tudi logotipe vašega podjetja. Tako si lahko praktično sami oblikujete kuverto, ki vam najbolj ustreza in vam je poleg tega tudi estetsko všeč. 

Najbolj pametno je, da na spletu poiščete tovarno oziroma papirnico, ki tiskajo na kuverte in pošljete povpraševanje, da dobite kar največ ponudb in se odločite za pravo. V kolikor pa imate večje naročilo, pa boste mogoče dobili tudi kakšen količinski popust, kar pa je zagotovo priporočljivo.  

Kakšen je postopek izdelave letakov

Izdelava letakov ni tako preprosta stvar, kot se zdi na prvi pogled. Potrebno je veliko dogovarjanja in usklajevanja predvsem na začetku, potem ko je letak v tisku, ga praktično ni več mogoče spremeniti.  Izdelava letakov se začne z oblikovanjem samega letaka, torej potrebno je seveda vedeti, kateri izdelek oglašujte in predvsem kaj želite imeti napisano na letaku. Seveda lahko na svoj letak dodate tudi slike, karikature vse je v vaših rokah. 

Ko ste se uskladili glede napisov, slik in barv potem pa je naslednja stopnja tisk letaka, torej tu je praktično izdelava letakov končana, samo še piskati je potrebno papirnic ali tovarno, ki bo to naredila na najhitrejši in najbolj cenovno ugodni način. Seveda je potem potrebno letake še razdeliti med ljudi za katere je bil namenjen. 

Back To Top