Triglav nezgodno zavarovanje1
Splošno

Triglav nezgodno zavarovanje je primerno za vse starostne skupine

Ljudje premalokrat pomislimo na lastno varnost in varnost svojih najbližjih, in nezgode so ena od takšnih nevarnosti, ki nam lahko močno spremenijo življenje. Kot pravijo, nesreča nikoli ne počiva, zato je nemogoče predvideti, kdaj, če in s kakšnimi posledicami se bo zgodila. Na kar lahko vplivamo pa je, da nas morebitne posledice nezgode ne bodo finančno preobremenile, zato je Triglav nezgodno zavarovanje velik korak naprej k večji socialni varnosti.

Nezgodna zavarovanja so danes nekaj že povsem običajnega, kar pa je najbolj pomembno je, da se je njihova ponudba močno prilagodila željam in potrebam vsakega posameznika. Tudi Triglav nezgodno zavarovanje ponuja pestro ponudbo zavarovanj, ki so prilagojeni posameznim starostnim skupinam, poleg tega pa zajemajo tudi skupino amaterskih in poklicnih športnikov. Znotraj posamezne starostne skupine lahko izbirate različne pakete, ki se razlikujejo glede na zavarovalno vsoto in vrsto kritja, zato je potrebno odločitev dobro pretehtati.

Vzajemna zavarovanje tujina ponuja številne ugodnosti

Ljudje se vse pogosteje odločamo za preživljanje počitnic v tujini, ali pa gremo zgolj za enodnevni smučarski izlet k našim sosedom. Tekom našega bivanja v tujini pa se lahko zgodi marsikaj, saj bolezen in nesreča nikoli ne počivata. Slednja je še toliko bolj verjetna, če počitnice radi preživljamo aktivno. Zato je že pred odhodom priporočljivo skleniti enega od zavarovanj za tujino, kot je na primer Vzajemna zavarovanje tujina, ki krije bistveno več stroškov zdravljenja kot pa evropska kartica zdravstvenega zavarovanja.

Evropska kartica je sicer še vedno dobrodošla rešitev, a se je potrebno zavedati, da stroški zdravljenja v tujini pogosto presegajo kritje, ki vam ga ponuja. Zato je Vzajemna zavarovanje tujina toliko bolj pomembno, saj z njim pridobite številne ugodnosti. Poleg bistveno večje zavarovalne vsote, vam je na voljo tudi 24-urna zdravniška asistenca, odvetniške storitve, nujna medicinska pomoč, nujni prevozi, lahko pa priključite tudi dodatek za nezgodo.

Back To Top