Skladiščni regali
Splošno

Regali in omare za urejeno shranjevanje orodja

Pri delu potrebujemo raznovrstno orodje in mnoge pripomočke, ki morajo biti pri roki, ko jih želimo uporabljati. A hkrati ne smejo zasedati dragocenih površin v delavnici in ne morejo kar ležati naokoli, saj tako pri svojem delu ne bomo posebej organizirani in uspešni. Da se ne bi kar najprej ukvarjali z urejanjem delovnega okolja, se splača že v izhodišču izbrati nekatere kose opreme, ki dobro poskrbijo za to nalogo.

Omara za orodje

Med izdelki, ki najbolj izstopajo s takšnimi funkcijami, so gotovo tudi omare za orodje. Te uporabljamo za shranjevanje raznovrstnega orodja, običajno so omare posebej oblikovane za posamezne vrste orodja. Tako je recimo omara za orodje lahko prilagojena shranjevanju ročnega orodja, ki ga redno uporabljamo, dobimo pa tudi omare za vrtalne in vijačne stroje, ki so pripravljeni tudi na shranjevanje svedrov in nastavkov. Podobno velja za omare, ki so prilagojene za shranjevanje drugih orodij in dodatkov.

Seveda pa je lahko omara za orodje tudi precej vsestranska. Navsezadnje je pomembno predvsem to, da lahko orodje varno pospravimo in ohranimo delavnico povsem urejeno.

Skladiščni regali

Prav tako pomembno je, da imamo vedno na voljo dovolj odlagalnih površin in varno mesto za dolgoročno shranjevanje orodja in raznega delavniškega materiala. Za to običajno poskrbijo skladiščni regali, ki predstavljajo osnovno opremo vsake delavnice. Uredimo lahko uporabne površine za odlaganje in shranjevanje opreme, pri tem pa opremo povsem prilagodimo svojim potrebam, saj so regali praviloma precej prilagodljivi. Ni pa treba, da s posebej komplicirani ali dragi, že osnovni skladiščni regali se lahko povsem dobro obnesejo, če so le dovolj vzdržljivi in ponujajo dovolj prostora za vsestransko uporabo.

Skladiščni regali so zelo uporabni in jih lahko uporabimo za različne namene. Tako ima tovrstna oprema še dodatno vrednost, ki jo bomo znali izkoristiti pri dolgoročni uporabi kakovostne opreme. 

Back To Top